DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2011/10

 
 
Shrnutí od 1.10-1.1. 2012

Tak nějak jsem to tu nechala usnout, Tak se to alespoň drobátko pokusím napravit. Událo se pár akcí to je pravda ale že by byli zase až tak zajímavé?? Ale tak se tedy o nich bokem zmíním.

a) Trénink s Petrou Haspeklovou.
Tak na tuhle akci jsem se dostala úplně náhodou. Jana se špicama (z Mělníka) se mi zmínila o tom, že budou mít trénink s Péťou. Protože se mi strašně líbí jak Péťa vodí své psy chtěla jsem se také něco nového dozvědět. A jelikož jsem brala Lottku Mája nesměla zlstat doma. Běhali jsem opravdu jen krátké sekvence ale myslím, že když řeknu že jsme se všichni pořádně proběhli tak říkám pravdu. Péťa nás vůbec nešetřila. Lottka jako Pohoďácký machr (to jsem možná přehnala) zvládla skoro všechny sekvence na poprvé, až na jednu. Péťa se nás snažila naučit nové styli vedení a zároveň vychytávky v parkuru, ono by to možná šlo kdybych já nebyla jak prkno. Za to Májenka se předvedla. (Nemyslím zrovna to jak celý trénink vyřvávala v kleci ale to jak krásně běhala. Ať si Péťa vymyslela záludnější sekvenci Májka to vyšvihla na poprvé!! I sekvenci se kterou se ostřílení závodníci mořili!! Udělala mi opravdu radost a řekla jsem si že si ji doma ještě nějaký ten čas nechám :-D

b) Máji troje narozeniny
Za tu dobu co se můj web pustil do zimního spánku Mája zestárla o 3 měsíce!! Nyní je z ní krásná slečna!! Je jí již 8 měsíců!!! A je to kus....,,vo_a´´ Její fyzikální veličiny jsou: výška = cca. 52cm, hmotnost = 15kg
No a jak bych ji popsala víc? Je to bordera to vám nestačí??

C) Dof Friend Fitmin Cup I.
Abychom se přes zimu neváleli doma vzala jsem Lottíska do Ústí n. Labem na dvojzkoušky. Parkury byly opravdu pikantní! Lottynka neběžela nějak moc nadšeně ale asi se špatně vyspinkala. Takže naše výsledky?? Raději ne :-D
1.zkouška - 3.místo
2.zkouška - DIS

d) Vánoce
Jako každý rok tak i letos k nám přišel Ježíšek. Divný co? No a jelikož jsem toho za tenhle rok dostala už dost (podle rodičů) vlastně tak mě napadá dostala jsem jenom Májku.. To je jedno :-D Tak toho nejvíce obdrželi holky. Ježíšek jim upletl fleecové hračky, koupil jim kosti, pamlsky, vodítko..... To by bylo na dlouho prostě si holky vánoce jak se patří užili

Tak tohle by mohlo být tak všechno podstatné nebo spíš je to všechno na co si vzpomínám.
 

 

Májenka - Happy Birthday!!

1.10. - Májenka oslavila již půl roku. Ani se mi nechce věřit, že ji mám takhle dlouho doma. Strašně to letí. Před chvilkou to bylo malé chundelaté štěnískoa teď je z ní puberťák. No samozřejmě dělá stále radost. Tedy hlavně na Agilitách. Je to prostě Agiliťák srdcem i duší! Ona pro Agi žije. Je do toho zblázněná! Doufám, že jí to vydrží a že uděláme díru do světa :-D. To zas ne bude stačit když jí to bude bavit.

Na fotkách: Májenky zoubky, a konečně nějaká docela i hezká fotka holek pohromadě :-)

 

 

Závody Lukov

29.10. - Název Lukov jsem neslyšela poprvě a věděla jsem, že je někde poblíž. Jenže potíž byla v tom, že nikdo od nás z Pohody neplánoval tam jet. Nakonec se na startovce objevilo asi 5 jmen od nás a tak jsem nesměla zaostávat. Vzbudily jsme se do mlhavého rána. Ale po příjezdu do Lukova jsme zjistili, že u nás doma bylo ještě hezky. Doufali jsme, že se to přežene ale ono ejhle. Mlha si tam uvelebila a nedalo se s ní ani hnout. Naštěstí začínali trojky takže to bylo rychle z krku. První běh byla docela veliká vysílačka přes kladinu a ještě do látkáče! No pro Lottku nepředstavitelná věc. Dokonce jsem si říkala, co mi v těch trojkách děláme?? Jenže přišlo na věc a když jsme doběhli na ono místo já hodně nestíhala ale i přesto jsem valila ,,voči´´ Lottka si to plnou parou namířila přímo do látkáče! Nevyhla se mu, nevyběhla ven no prostě ho zvládla na jedničku! Je to moje šikulka. Takže tímto jsme si splnily 1.zkoušku ve trojkách!! No skončily jsme na 1.místě no... Druhá zkouška byla o dost těžší. Byla tam extra vysílačka přes kladinu ale nejhorší byl náběh do slalomu. Slalom začínal těsně vedle tunýlku a ještě byl náběh ze šikma. No tam jsme se aniž bych to čekala diskly. Lottka měla špatný náběh a prokličkovala slalom zpět= DIS.O doběhu bych raději nemluvila. :-D Jen jí musim pochválit za tu vysílačku byla prostě podle mích představ!
Takže celkově jsme skončily na 3.místě!

 

Májenka - nová videjka a návštěva veterináře

25.10. - Tak dneska se mi podařilo upravit Májenky videjka tak aby je youtube vzalo a nemazalo. Takže tady jsou.
A radostná zpráva. Dnes jsme byli s Májkou u veterináře a Demodex úspěšně ustupuje!! Válka už je skoro za námi. Mám obrovskou radost. A pan doktor nám obdivoval Májenky srst, nechápe jak může mít demodex a přitom mít tak úžasnou srst. Ale s tou srstí má pravdu tu nám chválí kdejaký kolemjdoucí na kopci wink Jinak jsme ji vážili a měřili. Takže hodnoty jsou takové: 46cm, a 13kg roste jako z vody holka šikovná.
Májenka Agilití - http://www.youtube.com/watch?v=HuXCehGsQ-4
Májenky hry - 
http://www.youtube.com/watch?v=C2_WdCfJi_U

Májenka - 5.měsíců

1.10. - Májenka oslavila 5.měsíců. Její rozměry - Výška cca. 46cm v kohoutku. 

                                                                      - Váha cca. 12,5kg

 

Také jsem doplnila nové fotky sourozenců. Všichni se mají skvěle a dělají stejnou radost jako nám Mája.

 

 

MČR Kavalírů v Agility

2.10. - Jako minulý rok jsme nesměli ani letos chybět na mistrovstí kavalírů. Měli jsme veliké ambice. V prvním běhu Jumpingu jsme ztratili zbytěčně vteřiny protože jsem nemohla běžet na plno kvůli klouzajícím botám. Jezdila jsem jak po ledu. Nevadí i tak to bylo krásné a mnou velmi neoblíbené 4.místo. Agility se vedlo o něco hůř měli jsme jedno odmítnutí a skončili jsme na 6.místě. Už zbývali jen dvojice. Jako dvojici jsem měla zase Zuzku s Charliem. Nevím co Lottynku napadlo ale vypadla ze slalomu a i s jednou chybou jsme dokončili běh na 2.místě. A stali jsme se tedy vicemistry Kavalírů v agility na rok 2011. A v součtech jednotlivců jsme obsadili opět 4.místo. Těšte se příští rok. A proto že se letos dařilo se budeme snažit o to víc. Protože víme že na to máme! Závody jsme si užili a byla tam dokonce i Májenka, která si tam našla k sobě rovnou kamaráku borderku a řádně se vyblbly.

   

                                                                                                                                                                                                                           

Dvojzkoušky Porta Bohemica

1.10. - Jako každý rok tak i letos Pohoda uspořádala dvojzkoušky. Změna ale byla v tom že se uskutečnili na Krajské výstavě psů v Litoměřicích. Jako vždy nejvíce diváků stálo u parkuru to není žádným překvapením. Utaklo se zde spousta opravdu dobrých týmů. Já se s Lottynkou nezúčastnila protože hned v neděli jsme měli jet na MČR kavalírů v Agility. Měla jsem tam ale Máju na zvykačku. Naštěstí to odnesly jen kšíry a moje nervy.

  

                                                                                                                                                                                   

MČRM - Praha Kyje

17. 09. - 18. 09. - Jelikož jsem se celý rok snažila abych splnila podmínky a mohla jet na MČRM tak jsem se i dočkala. Ale čím víc se to blížilo tím víc se mi tam nechtělo. Ale přeci jsme dorazili. Začínalo se hrou. Tak to si Lottynka dělala co chtěla a vůbec mě neposlouchala. Nejen že si čuchala na parkuru ale dala si i jeden tunýlek navíc pak přidala skočky a bylo to. Nedoběhli jsme včas a tak jsme získali celých 0 bodů. Museli jsme si napravit reputaci a tak jsme se snažili. Dále se běžela druřstva. Naše družsto - Charlieho andílci - sklidilo úžas ještě než jsme nastoupili na parkur. (já+Lotty, Zuzka+Charile (KKCHS), Verča+Amy(KKCHS) a Vendula+Izi (SHE)) Naše celé družstvo doběhlo bez jediné chybičky (čas nepočítám to byli desetinky). Skončili jsme tedy na 2.místě!! V jednotlivcích jsem si moc naděje nedávala. Běháme spolehlivě ale né tak rychle. I tak to stačilo do první desítky. V neděli nás čekali opět jako první družstva. Napětí stoupalo a my jsme byli čím dál víc nervóznější. Zase jsme všichni doběhli bez chyby! Tohle se nepovedlo žádnému týmu! Tenhle běh jsme skončili ale na 1.místě!!  Jednotlivce jsme zase doběhli čistě ale únava se na Lottce už podepsala a tak čas nebyl podle mých představ. I tak to stačilo na 9.místo. Celkově jsme skončili na 9.místě v jednotlivcích což je velmi dobré. A stali jsme se Vicemistry družstev juniorů na rok 2011 v agility!! 

Holky moc vám děkuju byli jste všechny úžasný a těším se na příští pokračování Charlieho andílků!

   

                                                                                                                                                                                                

Agility trénink

24.8. - Májenka byla v neděli na cvičáku a musím říct, že mě opravdu překvapila! Už běhala 3 tunýlky. byl rovný a zatočený. Většinou se jí to povedlo napoprvé. Jestli to takhle půjde pořád myslím, že z ní bude skvělý agiliťák! A v to doufám!!

- Doplnila jsem nové fotky sourozenců. (Májenka - rodina)

- Nové foto v Májenka - jak rostu...

foto: hlavně zubky jsou trašně nekvalitní ale zkuste si vyfotit borderky zuby když nechce být ani vteřinu v klidu a zrovna se jí extra nelíbí když jí držíte tlamičku :-D

                                                                                                                                                                  

Průkaz původu a cvičák

15.8. - Dnes Máje dorazil průkaz původu! Což není ani tak moc důležité ale...
Také jsme včera byli podruhé na cvičáku. Májence se tam moc líbí! A je strašně šikovná. Zvládne rovný tunýlek i zahnutý! A strašně jí to baví. Než postavíme trať probíhá si je sama vždycky když běží náhodou kolem :-D. Takže v agility postupujeme myslím dobře. Doma jsme také začali trénovat okolo.

A největší překvápko na konec!: Dneska jsem zjistila, že Máje vypadl 1. zoubek!! Pokud to stihnu a ona se nechá pokusila bych se to vyfotit. 

20:51 - Tak teď jsem zjistila že Máje chybí už i druhý zoubek, který se s velkým štěstím (kvůli jeho velikosti) našla vedle pelíšku 

dodatek - Mája váží 7,8kg a velikostně je hraniční Small a Medium (spíš medium :-) )

                                                                                                                                                            

Mája 3.měsíce

1.7. - Mája oslavila 3.měsíce!! Trošku jsme to s ní oslavili. Dostala trošku pečeného, nesoleného kuřátka. Lottynka to samozřejmě slavila s ní :-) 

Také jsme se vrátili z dovolené, kterou jsme ztrávili společně s holkama. Moc se jim tam líbilo. Chodily s námi na výlety do přírody ale i za kulturou. Mája poznala spoustu živočichů (žáby, luční kobylky, hady, myši - ty jí chutnaly nejvíc! :-) ).  Jelikož nám většinu dní propršelo moc fotek nemám... :-(

Nyní jsme již doma ale na výlety chodíme stále. 

A ještě jedna věc Máje se začali zvedat uši nebo spíš ucho! Zvedá se jí jen někdy ale vypadá jako pitoměček :-) Doufám, že zůstanou dole protože nějak lepit se mi je nechce :-) Foto v Jak rostu...

                 

 

Fotečky

22.7. - Tak stihla jsem opravdu jen pár fotek nahrát takže tady jsou. Až se vrátíme z dovolené dám je všechny na rajče a možná budoui nějaké pěkné fotečky z dovolené tak zatim čau!

   

                                                                                                                                                              

Májenka už je zdravá :-)

21.7. - Tak Májenka už je naprosto zdravá. Už papá normální porce granulí a má se čile k světu. Naštěstí to byla jen jednodenní záležitost. 

S Májou taky malinko začínáme trénovat poslušnost a i nějaké menší blbinky z dogdancingu. Za velmi krátkou dobu Mája pochopila - sedni, lehni, vstaň, otočky doprava a doleva a samozřejmě si začíná upevňovat přivolání. Ještě pořád zkouší jestli je to opravdu naní ale to se časem zlepší.
V sobotu odjíždíme i s holkama na dovolenou na Moravu. Tak snad se tam Májence bude líbit.

Pokud to stihnu tak zítra dodám fotky Májenky jak nás vyhlíží přes vrátka a taky její zatím né všechny spací pozice a že jich má opravdu požehnaně. :-) A aby se nezapomínalo na Lottynku tak ta má nové fotky v "postoji" hned po vykoupání, takže vypadá jako výstavák :-)

                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Nemoc II.

17.7. - V noci bylo Májence opravdu špatně. Noc jsem strávila ve spacáku u ní na chodbě kdyby náhodou. Bylo na ní vidět, že není ve svě kůži a dokonce i zvracela. 

Ráno už ji bylo líp. Hraje si, má hladík, a doráží na psy venku. Každou hodinu dostává lžíci rozvařené rýže s troškou kuř. masa. Tak doufám, že už to bude lepší, že jen něco špatného snědla... :-(

                                                                                                                                                                                          

Nemoc :-(

16.7. - Májenka z ničeho nic dostala průjem. Vůbec nemůžeme přijít na to z čeho to má. Takže jsme na dietě, léčíme a doufáme, že to bude lepší...                                   

                                                                                                                                                                                             

Narozeniny

15.7 - Lottynka oslavila svoje 5.narozeniny! Lottynko přejeme ti hodně štěstí, zdravý a ať si tenhle tvůj princeznin život co nejdéle užíváš s námi.

                                                                                                                                                              

Tábor

8.-15.7. - Jako minulý rok uspořádal náš agi klub LVT v Horní Vysoké. Nejprve jsem přemýšlela zda tam mám vzít i Máju ale nakonec jsem ji vzala. Holky si to patřičně užily. Měli jsme 2x denně tréninky. A v neděli jsme měli intenzivku s Martinou Jírovou a Milanem Jiráskem. Byla to zase změna a všem se to moc líbilo. Samozřejmě nesměla chybět táborová hra "Vlkodlak", kterou jsme já a Bára pořádaly.
Lottynka i přesto, že je zkušený závodník se nějakým těm novým kouskům naučila převážně tedy na lekcích dogdancingu. A Mája krom toho, že si celý tábor prohrála s pejsky se naučila Tunýlek! Prvně šla do něj úplně suveréně. Je to moje šikulka.
Měli jsme tam také klubové závody na kterých jsem běhala jak s Lottynkou tak s Májenkou (protože tam Mája jako štěňátko nebyla sama). Lottynce se v prvním Jumpu moc nedařilo udělala mi takovou krásnou i když v tu chvíly nevhodnou vysílačku ze slalomu na skočku a měli jsme chybu. Na druhý běh začalo silně pršet a do toho se přidala bouřka. Pro naší malou princezničku nejhorčí podmínky. A to nebylo všechno v parkuru byl ještě k tomu látkáč. Dlouho jsem váhala zda mám vůbec s Lottynkou běžet ale riskli jsme to. A Lottynka překvapila. Běžela hezky rychle a i přes mírné zaseknutí v látkáči jsme si doběhli pro 2.Místo!
A Májenka se ukázala v tom nejlepším světle. Všem vytřela zrak když proti druhému štěňátku v závodě (byl to jen rovný tunýlek na čas) zvítězila a získala tím svoji první zlatou medajli!! Doufám, že se takovýchto úspěchů budeme držet!

 

P.S. - Úplně jsem zapomněla. Ještě jsem trénovala jednu úžasnou, šílenou a krásnou výmarku LOLU! Péťa mě poprosila zda bych s ní neběhala protože ona sama běhat moc nemůže. Já souhlasila! Doufám, že se Lola něco přiučila! Dokonce jsem s ní i závodila a nedopadli jsme zas tak špatně! více o Lole na

www.tapkaapeta.wbs.cz

 

 

                            

                                                                                                                                                                                                 

Očkování

7.7. - Byli jsme s Májenkou na pro nás jejím prvním očkování. Chovala se vzorně. Při píchnutí ani nekvíkla a poté odreagovala celou veterinu tím, že se s nima chodila mazlit a žebrat piškotky. No dostala jich opravdu hodně...

                                                                                                                                                                                                                    

Mája

27.6. - Tak Mája už má také vlastní sekci v meníčku. A co je u nás nového? Jelikož stále hlídáme, venčíme, čistíme, hrajeme si a socializujeme tak nám moc času nezbývá. Ale přeci se jen některý našel a vyrazili jsme s Májou na první Výletek. Dojeli jsme autem na Knoblošku a tam Máju nechali ať si čuchá a hraje sama. Moc se nebavila do té doby než se objevilo kolemjsoucí 4.měsíční štěně rotweilera Nikolka. Hned si padly do oka. Nejdříve Nikolka jen ustupovala a nechala se od Máji okusovat a napadat ale pak se také přidala. Až jsme se divili jak byla něžná. Když se honily tak Mája ihned přišla na to, že když zaleze pod auto Nikolka se na ní nedostane. A tak tam byla schovaná skoro celou dobu. Jen vždycky vybafla na Nikču. Ke konci už obě nemohli tak si lehli ale Mája okamžitě využila situace a šla útočit. Asi jí nikdo neřekl, že kupírování uší je zakázané. Máme doma prostě piraňu! :-)

      

 

                                                                                                                                                             

Nový přírůstek!!!

25.6. -  Konečně se mi to povedlo. Po dlouhém čekání se na mě štěstí otočilo a já si dnes domů přivezla to vysněné štěňátko. Jmenuje se Mája a je to krásná fenečka Border kolie. Brzy bude mít vlatsní sekci s více informacemi. Nyní nemáme čas, máme totiž jiné starosti :-) ... 

 

                                                                                                                                                                                                          

Nord Bohemia Canis

21.-22.4. - Výstavy psů v Litoměřicích jsem se zúčastnila bez Lottynky. Má PP ale jelikož má taky předkus nemůžeme na výstavy. Šla jsem se podívat na psy a hlavně fandit známým co vystavovali (např.: Kláře Hančové s Lali (BOC), Zuzce Staňkové s Lassie(NKO) nebo Stáně Holčákové s Brahmsem a Garpem(BSP)) Většině se dařilo a dostali to co chtěli. Někteří bohužel ne a myslím si, že měli na víc než jak rozhodčí řekl. S tímhle se prostě s paní rozhodčí neshodnu. angry Ale i těm se to co chtějí určitě jednou podaří!!!

                                                                                                                                      

Porta Bohemica Cup II.

14.-15.5. -    Jako každý rok tak i letos jsme uspořádali oficiální dvoudenní závody. V sobotu se běžela hra, Agility, Jumping a zkoušky. Tenhle den se nám vůbec nedařilo. Pokazily jsme snad co se dalo!!! No až na hru, kterou se nám podařilo s velkým náskokem vyhrát!! Nejdůležitější pro mě byla zkouška. Doufala jsem ale bohužel zase marně. I když to byl pěkný parkur nevedlo se nám. Doběhli jsme s 1. odmítnutím na látkovém tunelu!!! Zato neděle! Naděje na tu poslední zkoušku už jsem vzdala a tak mi o nic nešlo. Beželi se 2 Jumpingy, zkoušky a finále. Jo to se nám dařilo!! A zkouška čistý běh a 1.místo!!! Takže jsme tam! Už můžeme do A3! Konečně se to povedlo. Jinak ostatní běhy se nám taky povedli ale hold ten čas! A finále jsme doběhli na 3.místo! V součtech za oba dny jsme byli opět na 4.místě.

       

Video bude později

                                                                                                       

O koště čarodejnice Mariny

30.4. -     Byly to naše klubem pořádané neoficiální závody. A jelikož na tyhle akce smějí jen začátečníci s Lottynkou jsme se zúčastnit nemohli. Přemluvila jsem tedy tátu ať si to s Lottynkou zkusí. Ani jednou   s ní ještě neběžel a tak to pro ně oba byla premiéra. Závody se konali v krásném prostředí  Píšťanské Mariny. Počasí bylo skvěle objednáno a tak se mohlo závodit. Lottynce i tátovi se vedlo úplně skvěle! Jako první běželi Agility. S přehledem zvítězily. Takže 1.místo! Další se běžel Jumping  krásné 3.místo a bez chyby. A jako poslední byl let čarodejnic. Časy na prvních příčkách byly velmi vyrovnané a rozhodovali pouze setiny ale i přes to urvali pěkné 5.místo a bez chyby. A v součtech celého dne získali 1.místo!!

  

Video bude později

                                                                                                                                         

Uskákané dvojzkoušky

24.4. -      Na Velikonoce jsme se zůčastnily dvojzkoušek v Mělníku. Doufala jsem, že si doběhnem poslední zkoušku do A3 ale bohužel zase to nevyšlo. Rozhodčí byla Eva Plíštilová, která postavila opravdu  zajímavé parkury. Počasí nám přálo takže pršelo jen když běhali ostatní kategorie. Takže první  zkouška bez chyby 4.místo. A druhá zkouška bez chyby 4.místo. (Ty prokletý 4.místa!!!) Součty 3.místolaugh.

                    Závody se mělnickým opravdu povedly!!!

      

                                Video: http://www.youtube.com/watch?v=IswyHyc2yc8

                                                                                                                                                                                                                                                               

13.3. - Dnešní neděli jsme strávili ve skvělé společnosti na ústeckých dvojzkouškách. Těšila jsem se, že si konečně splníme tu poslední zkoušku a proplujeme do A3. Ale bohužel to tentokrát také nevyšlo. Neodjeli jsme ale s prázdnou. Doběhli jsme oba běhy a v součtech jsme se umístili na 1.místě!!! 
Výsledky: 
Zkouška SA2 I. - čistý běh             6.místo
Zkouška SA2 II. - 1.odm.                 3.místo
 

Videjko bude později


13.2. - Vyjeli jsme si na výlet do Ústí vyzkoušet zdejší koňskou halu. Konaly se tam dvojzkoušky pořádané Kubou Štýbrem. Nejprve jsem se obávala, že Lottynka nebude chtít se zablácenýma pasinkama od písku běhat. No jo sníh+písek=bláto. Ale spletla jsem se. Bylo vidět, že si běhy opravdu užívala jen si potřebovala ujistit jestli pokyn do látkového tunýlku platil pro ni. První zkoušku A2 jsme doběhli se 2 odmítnutímy. Druhá zkouška se povedla jen na chybku ve slalomu.
Závody jsme si užily v prima společnosti a s unaveným psíkem odjeli domů. Pokračování závodů a pokus o splnění poslední zkoušky do A3 si zopakujeme ještě 13.března. 

Video: viz. Videogalerie


9.2. - Mám prázdniny a tak jsem nezahálela a vyrazila ven. Na cvičáku jsme se dohodli, že se s Jančou a Bárou s půjdeme projít. Počasí nám přálo a tak jsme mohli vyrazit. Holky vzaly i svoje psiska Ozzyka a Míšu a já samostřejmě Lottynku. Moc hezky jsme se prošli i přesto, že na Bílé stráni se nám málem zuli boty. Cestou jsme potkali i pár pejsků ze kterým měla největší radost samostřejmě Lottynka. Moc hezky jsme si popovídali, pesani se unavili a dohodli jsme se, že někdy zase vyrazíme.

 


27.1. - Vložena nová návštěvní kniha


 

26.12.2010 - Vánoce máme za sebou a doufám, že jste si je užily stejně dobře jako my. Lottynka dostala nový pelíšek aby se měla jako v bavlnce. Do nového roku nám zbývá už jen pár dní takže:
 
Do nového roku přejeme agiliťákům rychlé nohy a pevné nervy, pejskům málo schozených latěk a všem hodně zdravý a štěstí!!!

 
 
 
16.11.2010 - Zase to tu nějak zanedbávám takže informace o hodně zpátky.
 
6.11.2010 - Výlet na Soudný kámen
Měli jsme naplánovaný výlet s kamarády. Vzala jsem sebou i Lottynku. Původně se mělo jít za keškami. Měli jsme naplánované 3 ale kvůli dešti jsme mohli najít jen jednu. Jelo se do Třebušína autobusem takže Lottynka svojí přepravní premiéru zvládla na jedničku. Vystoupali jsme kopec a byli jsme tam. Našli jsme kešku zapsali jsme se a šli se před tím otravným vetrem schovat do závětří. Mezitím jsme si dali pauzu. Předvedla jsem některé blbinky co Lottynku učím a šlo se dál. Bohužel nás před Třebušínem zastihl krutý déšť. Lottynka si seděla v klidu v tašce pod pláštěnkou a já ji táhla. Jelikož nevypadalo že by mělo přestat sedli jsme hned na autobus a skončili výlet.
 
 
28.10.2010 - Svátečný výlet na Lovoš
Bylo volno tak jsme se s Pohodou rozhodli vyjít si někam do přírody. Turistické značky vedly na Lovoš přes Opárno. Sešlo se nás celkově hodně. Lottynka se pěkně vyběhala a my se hezky prošli. A konec vycházky jsme strávili v hospůdce v Opárně. A pak jsme se rozjeli všichni zpět domů.
 
 
6.10.2010 - Vyšetření ECHO
Tak a bylo to tady. Naše návštěva Prahy kvůli vyšetření srdíčka. Strašně jsem se bála že to dopadne špatně. Čekali jsme a čekali do té doby než na nás přišla řada. Pak jsme šli do ordinace sdělili co jsme měli a šlo se na Lottynky vyholení. No ta vypadala. A pak už se šlo na věc. Zprvu se jí to vůbec nelíbilo a bála se. Na ECHU na řekli naštěstí samé dobré zprávy. Takže: Srdce má úplně v pořádku (na kavalíra), Není třeba žádné jiné kontrolní vyšetření stačí je hlídat na preventivních návštěvách zda není slyšet na srdíčku šelest. Takže už pilně trénujeme, chodíme na výlety a vycházky, učíme nové dogdancingové triky a mnoho dalšího. Prostě žijeme jako před tím.
 
 
 
3.10.2010 - Mistrovství republiky KKCHS

Tohle byla opravdu bezvadná akce. Tolik Kavalírů jsem na jednom místě dlouho neviděla. Sešli jsme se zde se Zuzkou z tábora ze Žamberka. Parkury stavěla Jitka Novotná. Čekala jsem oddychové parkury ale byl to pravý opak. Normálně bychom je zvládli levou zadní ale jelikož jsme od poloviny prázdnin netrénovali, nevěděli jsme zda je Lottynka v pořádku a běhalo se občas do kopce tak se nám nedařilo tak jak bych chtěla. Lottynka schazovala a měla špatný náběh do slalomu. Umístily jsme se ale vždy do 10.místa z cca.25 závodníků. Nakonec se běželi dvojice. Závodila jsem se Zuzkou. No a věřila jsem si tak moc že jsem to nakonec pokazila. Normálně jsem zapomněla trať já myslela že se mi to snad jenom zdá. Ale ještě při běhu jsem se stihla podívat na Zuzku smutným pohledem laugh.  Nakonec jsme byli na 4.místě!!!! Přístí rok se pokusíme o zlepšení.
 
 
28.9.2010 - Lovosické dvojzkoušky
I přes to, že jsme si nebyli vůbec jisti, že je Lottynka v pořádku a že to zvládne jsme se zúčastnili našich dvojzkoušek. Běžela jsem i s Tillinkou a s výsledkem jsem byla nad míru spokojena. Na to že s Tillinkou cvičím asi tak rok, Tillinka dokázala doběhnout oba běhy na 8.BO a 5.D.  A Lottynka prostě zazářila. V kategorii A2 dokázala bez chyb a s nejlepším časem doběhnout oba dva běhy. To znamená že získala 2x 1.V.
 
 

18.9.2010 - 1.historicky největší sraz psů v ČR
Nudili jsme se a tak jsme se vydali do Prahy za pejsky. Jako první jsme se s Lottynkou proběhli parkůrek Agility a tím dokázali že to opravdu umíme. Pak jsme se seznámily se všemi pejsky a podívali se jak vypadá dogfrisbee když to někdo umí. Nakonec jsme se všichni postavily do řady a asi 2 min. musely stát a pejsci museli sedět nebo ležet. Pokořily jsme český rekord ale na světový nám bohužel několik pejskařů chybělo. Tak snad příště.
 
 
29.8.2010 - Z pohody do pohody

Protože skončily prázdniny uspořádala jsem v Pohodě sranda závody s pomocí Ivana, Věry, Pepi a dalších tímto jim za to děkuji. Prováděly se různé disciplíny : od zahřívacího kolečka po řezníkovanou a nakonec bylo střídání psů. Zúčastnila jsem se jich jen s Tillinkou (Lottynka nemohla byla nemocná) a závodil i její spolubydlící Aronek. S Tillinkou se nám tam dařilo a skončily jsme na 3.místě!! A jak jsem již říkala nakonec se losovali cizí pejsci. Já si vylosovala Felishu!!! Mojí oblíbenou borderu.


 


 
 
 
05.09.2010 - ...Nyní to u nás vypadá takhle. Byli jsme na kontrole a dělali jí rentgen. Záněty už jsou naštěstí pryč. A srdce má pravděpodobně zvětšené takhle pořád. Asi za měsíc se chystáme do Prahy na kontrolu srdíčka. Máme ale pořád zakázaný dlouhodobý pohyb. Ale postupně budeme začínat chodit ven a možná i na cvičák ale cvičit to asi nebudeme. crying
 
 
 
03.09.2010 -
Po dlouhé době je tu zase aktualizace. 14.-25.7. jsem se jela bez Lottynky podívat na European Open 2010 do Liberce. Musím říct že počasí to závodníkům opravdu zavařilo. Což bylo vidět hlavně v sobotu na parkuru Agility large (viz. foto od Háčka). Psovodi i psi měli bahení lázně. Čechům se docela dařilo ale asi ne tak jak by chtěli.
 
 
 
 
Potom následovala dovolená kde jsme strávily 14 dní s rodinou i s Lottynkou. Chatu jsme měli v lese takže se tam Lottynce moc líbilo. Honila tam veverky, jedla borůvky a chytala klíšťata. Byla s námi v ZOO, na hradech i zámcích no vlastně kde se dalo tak byla s námi.
 
 
A nakonec jsme jeli na týden do Žamberka kde pod vedením rodiny Vrkočů jsme strávily další agiliťácký tábor. Začátek se moc nevyvedl protože pršelo a parkur byl úplně zatopený. Museli jsme tedy přestěhovat překážky na nedaleký plácek (softbalové hřiště). Trénovalo se 2x denně. Já s Lottynkou jsme běhali pod vedením Z. Spolka. Dařilo se nám i když občas se nějaký ten komentář co dělám špatně našel. Chodily jsme se koupat. Lottynka na to jak nemá ráda vodu tak se jí to líbilo. 
Pak ale nastal den, bylo to ve čtvrtek skoro na konec tábora, jsme šli jako vždycky na dopolední trénink. Protože svítilo sluníčko uložila jsem Lottynku pod deštník aby na ní nesvítilo. Dala jsem jí lehni a než sem si sedla začala se dávit. Zkoušeli jsme co jsme znali ale nepomáhalo nic. Šla jsem hledat Hanku ale byla na houbách. Tak jsem po paní Vrkočové vyprosila piškoty. Namočila jsem je protože dříve to pomáhalo. Ale zase nic. Tak jsem se zeptala jestli někdo neví co s tím. Že do ní máme nalít vodu. Byl tam se mnou Pepa tak jsme to udělali. Zklidnilo se to ale nebylo to dobré. Mezitím jsme se dovolali Hance. Poslechli jsme její rady a šli do stínu. Ale stejně nic. Nakonec když jí bylo trochu lépe jsme šli zpět do tábora. Tam už byla Hanka. Chvíli jsme čekali ale na moje nervi byli prostě 3.hodiny moc. Poprosila sem Hanku jestli by se mnou nezajeli na veterinu. Na veterině byl pan doktor. Prohlédl jí a poslechl. Nic nám ale neporadil. Dal nám jen prášky.
  Další den byli závody a pan doktor tam dělal přejímku. Opět ji zkontroloval ale tvrdil že není zahleněná, a že to klidně vydrží až do pondělí. Tak jsme se obědnali bohužel až na to pondělí protože jinak neměli volno. V pátek jsme dorazili domů. V noci strašně chrápala. Nechtěla jíst ani pít vůbec jsme nevěděli co s ní.
   Nastalo pondělí a já šla s Lottynkou v náručí na veterinu. Stalo se co sem vůbec nechtěla. Nechali si ji tam. Uspali ji a že jí udělají rentgen a podívají se jí do krku. Volali nám asi za 3.hodiny že si pro ni můžeme přijet. To jsme ale netušily co nám řeknou. Měla zánět dýhacích cest ale co bylo nejhorší to že má zvětšené srdce. Dostala antibiotika a chodíme na kontroli.....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dnes 15.7. 2010 oslavila Lottynka svoje .narozeniny!
Přejeme jí všechno nej, hlavně hodně zdravíčka a ať je pořád stejně tak skvělá jako byla do teď!
 
 
 
 
LVT Horní Vysoké
3.7.-10.7.2010                     Horní Vysoké
První týden prázdnin jsme strávily na výcvikovém táboře pořádaným Pohodou. Byli tam skoro všichni členi Pohody. A ještě pár členů z České Lípy.
 
Po celý týden jsme měli o zábavu postaráno. Nikdo neměl šanci se začít nudit. Měli jsme táborovou hru sbírali jsme body za dobré skutky. Každé ráno rozcvička a pak se taky hrály hry např.: Ponožková, Městečko Palermo, Co na parkur nepatří atd. Pak jsme také měli orientační běh. A 2x denně vysoce pěčlivě připravený trénink. S Tillinkou nás měla Míša a s Lottynkou Hanka. No co víc si přát! Také jsme hráli již osvědčenou Balónkovanou a vodní bitvu. I když byl celý tábor proti Dankovi, Pepovi a Tomášovi neměli jsme proti nim šanci. Chodilo se venčit a i ten výlet se někam vždy vešel. Ve čtvrtek byly závody. Lottynka byla na 3.místě, 2.místě a v součtech na 2.místě! A Tillinka na 2.místě a v součtech taky na 2.místě. Jsou o prostě holky šikovný! A na závěr v pátek byla stezka odvahy a největší táborák! V sobotu se už jen balilo.

Byl to prostě suprovej tábor. Všem pořadatelům se povedl.
Takže děkuji Ivanovi - za nápad vůbec uspořádat takový tábor
                        Hance, Míše a Hele - za skvělé trénování
                        Hance - za velice originální hry
                        Pepovi - za rozhodčího na závodech
A prostě všem zúčastněným za skvělou atmosféru a kopu srandy!!!
Už se moc těším na další tábor s touhle skvělou partou!
 
foto: 
 
 
Výlet po Hraběcí stezce
27.června                Libochovice
V neděli nám odpadl cvičák a tak jsme se rozhodli že vyrazíme na nějaký výlet. Vyrazily jsme do Libochovic. Nejdříve jsme prošli Libochovice a potom přes Poplze kde jsme se napojily na Hraběcí stezku. Šlo se lesíkem po pěkné cestičce. Cestou jsme si natrhaly pár lesníh jahod které Lottynce opravdu moc chutnali (pokud je vůbec stihla ochutnatlaugh). Takhle se šlo asi 5,5km. Pak jsme šli přes obec Horka až do Křesína. Tam se Lottynka dobrovolně vykoupala ve vodě. Pokračovali jsme dál ale to jsme nevěděli co na nás čeká opodál. Byla to polní cesta nevyšlapaná zarostlá hned vedle pole s obilím. No hrůza!! A to že se to Lottynce moc líbilo nám dokazovala schovávanou v obilí. Dál to bylo ještě horší. Schazovaly jsme ze sebe jedno klíště za druhým. A aby toho nebylo málo šlo se celou cestu po sluníčku. Myslela sem že se Lottynka složí. Jazyk měla až na zemi a děsivě funěla. Myslely jsme si že ta vesnice co byla vidět před námi jsou Libochovice ale nebyli. Byly to Dubany. A jelikož se do Libochovic pokračovalo po rozpařené silnici kde nebyl ani kousíček stínu poslali jsme tátu pro auto a s Lottynkou vyčkali jeho příjezdu v Dubanech ve stínu. Až na ten konec to byla velice hezká procházka! Jen co jsme se vrátily domů následovalo důkladné vykoupání Lottynky které se jí opravdu moc nelíbilo.
   
 
 
 
 
Chlumecké dvojzkoušky
5.června             Chlumec
Tady nám taky nějak parkury nesedli a ještě do toho bylo opravdu veliké vedro. Přesto jsme se snažili ze všech sil.
Rozhodčí: Veronika Vostrá
Výsledky: 7.VD
                  DIS
 
Foto:
 
 
Květnové dvojzkoušky
29.května                 Česká Lípa
Není nad to běhat v SA2. Přijeli jsme si na 11.hodinu a odběhli 2 velice pěkné parkury. A oba bez chyby.
Rozhodčí: Alice Glöcknerová
Výsledky: 3.V
                 4.V
 
Foto:
 
 
 
Dnes 24.května nás navždy opustila naše fenka Mája.
 
 

Májo byla si první pejsek u nás a navždy budeš mít místečko v našem srdíčku!! 

 

 

Pověst o DUHOVÉM MOSTĚ
 
Když umře nějaké zvíře, které je tady na zemi někomu zvláště blízké, dostane se na kraj Duhového mostu. Jsou tam krásné louky, kopce a jezera, kde si naši psí kamarádi mohou spolu hrát. Mají plno dobrého jídla, pití i slunečního svitu, jsou v teple a v pohodlí. Tam pejsek zase omládne, může volně běhat podle chuti, k jídlu má tu nejjemnější játrovou paštiku, k odpočinku ho čeká pelíšek z prachového peří. Nic ho nestraší, nejsou tam žádné bouřky ani zlí tvorové. Naši chlupatí kamarádi zkrátka mají všechno, co jejich srdíčka žádají a po čem v životě toužili. I neduhy, které je provázely, jsou pryč. Ten, kdo byl starý, je opět mladý. Ten, kdo byl nemocen či poraněn je zdráv a při síle, plný života.
 
Jsou opět takoví, jaké si je pamatujeme z nejkrásnějších snů. Jsou štastní, až na jedinou maličkou výjimku - chybí jim jejich pániček, přítel největší.
 
Všichni si spolu hrají až přijde den, kdy se pejsek najednou zastaví a zpozorní, podívá se do dálky. Jeho jasné oči se rozzáří, celé tělo se nadšením rozechvěje. Opustí kamarády a rozběhne se zelenou trávou k obzoru, stále rychleji a rychleji. Objevil svého lidského přítele a když se konečně setkají, pevně se obejmou. V radostně bláznivém vítání pejsek olíže tváře, ruce pohladí jeho hlavu a člověk se znovu podívá do věrných očí, které nadlouho zmizely z jeho života, ale nikdy se neztratily z jeho srdce. Už je nic nerozdělí.
 
A tehdy překročí Duhový most společně ... 
(převzato)
 
 
 
 
 
 
Porta Bohemica cup
22.-23.května                Lovosice
Tak tohle byli doopravdy ty nejlepší domácí závody. Závodila i Tillinka a musím přiznat že se jí na prvních závodech velice dařilo. Bohužel ale nedoběhla žádný běh. Lottynka na tom byla o mnoho lépe je to přece jenom ostřílený závodník. Počasí nám taky přálo takže tohle byli velice krásné závody.
Rozhodčí: Zdeněk Spolek
Výsledky: 1.V
                  1.VD
 
Foto:
 
 
Českolipské pacičkování
8.května              Česká Lípa
Tady nám parkury opravdu moc nesedli. Ale to počasí a koupání to vylepšilo.
Rozhodčí: Veronika Vostrá
Výsledek: DIS
 
Foto:
 
 
Jarní závody Agility
24.dubna          Jičín
Přálo nám počasí a moc hezky jsme si zaběhali.
Rozhodčí: Petr Noga
Výsledek: 4.VD
 
Foto:
 
 
Chlumecký lvíček
10.dubna    Chlumec
Krásné parkury, moc dobře se nám běhalo jen škoda toho deštivého počasí.
Rozhodčí: Jitka Novotná
Výsledek: 3x DIS
Nechtěla do tunýlku
 
Foto:
Tady bohužel nikdo Lottynku nevyfotil. Tak alespoň fota těch na které je radost se dívat!!!
               Eva Linková a Coudy                                             Roman Linka a Riki                                          Eva Linková a Coudy
 
 
 
O mělnickou pomlázku
5.dubna      Mělník
 
Velice povedené závody. První závody v kategorii SA2.
Rozhodčí: Veronika Vostrá.
Výsledek: 5.V
                 13.D
 
Foto:
 
 
 
Upravena sekce Kámoši,Lottynka, Mája
 
 
 
 
O černobílou packu
27.2.2010
Protože je venku zima musíme jezdit závodit do hal. Protože se nám v Nučicích u pandiček líbilo vyrazili jsme tam ještě jednou tentokrát ale na oficiální závody. Jako první běh byl Jumping. Myslela jsem si že je to lehká trať ale ukázalo se že není. Vyběhli jsme s Lottynkou a hned u třetí překážky mi vlítla do jiné díry tunelu než měla a tím pádem jsme byli DISK. Další byla Zkouška SA1. To byla moje chvíle. Doběhli jsme parkur bez jediné chybičky. A tím pádem jsem čekala že budu mít zkoušku na Výbornou. Zkončili jsme na 5.místě což byla nádhera a zkoušku jsme měli na V. Tím jsem splnila požadavky na přestup do kategorie SA2. Nakonec se běželo Agility a ve slalomu jsme udělali chybu no a tím jsme se propadli až na 14.místo.
Tyhle závody se nám vydařili hlavně tím že jsme v kategorii SA2.

 

Přidaná sekce ,,Videogalerie,, + Video z Nučic
 
 
Bobování
23.1.2010
V sobotu jsem měla s Lottynkou dlouhou chvíli a tak sem sebrala boby a šla na Bílou stráň. Myslela jsem si že se Lottynka bude bát nebo tak něco a tak mi nezbývalo nic jiného než to jít zkusit. Sotva jsem se vyškrábala nahoru už po mně skákala a pískala. Nejdřív jsem nasedla já a než sem stačila cokoli říct už na mě seděla a jako že jedem. Jela jsem hodně pomaloučku ale jí to nevadilo a seděla si jako princezna. Takhle jsme si to sjeli asi tak 6x. No a jednou jsem to sjela bez ní no to jste měli vidět. Jen co to zjistila že jedu bez ní tak se za mnou rozběhla no to byli mety. Dokonce mě i doběhla a když jsem zastavila ta mě seřvala začala mě kousat do rukou a čumákem mě mlátila do obličeje.  No tak jsem ji na oplátku ještě párkrát svezla. A když jsme se vydali domů nechtěla ani jet ani běžet vedle mě no prostě mě z těh bobů chtěla sundat.!! Potvůrka ale nakonec se nachala přemluvit a sjela si finálovou rovinku.
Foto:
 
 
 
 
 
 
Hrátky ve sněhu na cvičáku
17.1.2010
Rozhodli jsme se ještě na závodech že v neděli pojedeme na cvičák si pocvičit slalom. Jako na potvoru v noci začalo sněžit a vydrželo to až do rána a vlastně sněžilo celé dopoledne. I přes nepřízeň počasí  jsme jeli jako správní Agiliťáci na cvičák. Sešlo se nás tam poněkud hodně. Lucka a Lukáš přišli pěšky a Péťa si přivedla pejska jejího taťky Výmarku Lolu. Procvičili jsme si slalomek a pejsci si krásně pohráli s novou kamarádkou ve sněhu. Pak jsme se podívali na videa ze závodů a jelo se domů rozmrznout.
 
Foto:  
 
 
O velkou pandu
16.1.2010
V sobotu jsme po dlouhé době vyrazily na naše první závody v roce 2010. Jelo se do Nučic k pandičkám. Přijeli jsme s malím zablouděním asi tak 10min. Ale pořád jsme byli rychlejší než Terka s rodiči ty si zajeli hoodně daleko a přijeli asi až po 1 hod. Naší celou výpravu tvořili: Ivan, Helča, Stázka, Terka,  Hanka a Zuzka. Prvně jsme běželi Jumping. Povedl se nám akorát jsme měli odmítačku na slalomu a náš velmi neoblíbený látkový tunel se běžel hnedka 2x strašně jsem se bála že mi tam Lottynka nepůjde ale zvládla ho bravůrně. Další běh byl Agility. Perfektní běh tunelu jsem se nebála a ono EJHLE ona vyběhla! po druhé taky! no a po třetí jsem věděla že mi tam prost ěneúůjde tak jsem to jen zkusila a nešla tam. Když nám přišla pomoci pani rozhodčí zvednout látku Lottynka na mě koukla jako že ,,No to je dost že jste mi to taky zvedli, že vás to napadlo´´ No já myslela že ji roztrhnu!! Potvůrku jednu ale nu což nadělám. Tak jsme si to jen doběhli. Než doběhli ostatní šla jsem s Lottynkou pozdravit koníky. Lottynce se moc líbili vlezla jim skoro do huby plné sena. Nakonec jsme si zahráli. Běžela se hra. V každé ruce jsem musela mít lžičku a na ní míček. A Lottynku jsem musela navádět jen slovně. No ze začátku to šlo dobře ale pak tam byl krátký pevný tunel a ona ne a né do něj! Nakonec jsme to doběhli. To je hlavní.
Neumístili jsme se ale o tom přece závody nejsou. Hlavně že byla sranda!! Ne?
Foto: Aleš Slavíček
 
 
 
 
Posilvestrovské skotačení o sněhovou vločku
2.-3.ledna 2010
Tentokrát se mnou Lottynka na závody do Loun nesměla. Byla po nemoci a tak nezávodila a zůstala doma. Ještě musela dobrat antibiotika. Jela jsem pouze já. Do Loun mě odvezl Ivan a velmi mu děkuji!!! Jelo se již v 6:00. Museli jsem ještě zajet do Lovosic pro Hanku. Celou cestu do Loun se na mě mačkal Jack protože je zvyklí že tam s Míšou nikdo nejezdí a tak se roztahoval. V Libochovicích se k naší koloně připojila ještě Zuzka s Iriskou a Zuzka s Dášenkou. Jela celkem 4 auta (možná víc). Když jsme dojeli Jack měl půlku těla ze sedačky dole a spal hlavou dolů. Sešli jsme se tam všichni ještě se přidal Danek s Beníkem a jako vždycky poslední přijela Bára s Mišánkem. Začínalo se zkouškama SA1 tam se nikomu z našeho týmu nedařilo tak tomu bylo i ve zkouškách MA1. No a v LA1 se taky nedařilo. Pak přišli na řadu zkoušky A2. Helča s Meggi alespoň doběhla a Hanka s Naffi v Medium byli dis. Nevadí v A3 už naše výprava nikoho neměla ale Ivana s Kleou ze ZKO Litoměřice pod Radobýlem skončili na 2.místě! Pak byl Jumping. To běžela i Péťa a Ťapka ve vetránech a doběhli to!!! Nakonec bylo Agility. Skoro všichni to doběhli. Pak se už jen čekalo na konec na veterány. Mezitím si Ivan objednal u mě řízky pak utopence(domácí že jiný nechce) a pak zase řízky. Ještě jsem se ho zeptala kolik jich tak bude chtít. Prý sní asi 2 k snídani, 3 k obědu a dál ho stopla Helča. Že to jsem určitě napíšu a taky že jo.  Na bedně pak byla pouze Péťa na 2. místě! Gratulujem! Domů se jelo asi v půl sedmé. Cestou se ještě Ivan snažil o ty řízky jinak že prý zítra nebudu mít s kým jet do Loun. V neděli jsme jeli opět do Loun. A Ivan mě do auta vzal. Tentokrát jsem nejela v autě s Míšou ale s Bárou a Terkou. Opět se začínalo zkouškama. To se dařilo nejlépe Helče s Meggi! Doběhli si pro 1.místo !!!!! Gratulujem!! Naše kategorie S a M na tom nebyla moc dobře ale to nevadí určitě se to příště podaří ale budou to mít težší protože už bude závodit i Lottynka. Ještě doběhla bez chyby Naďa s Agenem ale na umístění to nestačilo. Pak byl Jumping a Nakonec Agility. Na Jumpingu se dařilo Hance s Dájou. Jejich první závody a oni zaběhnou bez chyby a ještě rychle!! Akorát že v jejich kategorii jsou plně vybavený Border Kolie a na ty zatím Dája nemá. Agility bylo ze všech běhů nejtěžší. V kategorii Large doběhlo asi max. 8 týmů. Mezi nimi mohla být i Míša s Jackem. Doběhli to jako první tým ze všech. Měli 1.chybu a 1 odmítnutí. Jenže to by tam nesměl být Pepa. jen co doběhli všichni tleskali a Pepa hodil Jackovi omylem míček na parkur tím pádem byli DIS. Na bedně byla potom Helča s Meggi a Péťa s Ťapkou. Všem velice Gratulujeme!!!

Další závody na řadě jsou O černobílou packu. Nakonec se těchto závodů zúčastníme!! Lottynka je už naštěstí zdravá tedy alspoň doufám. Ještě jdeme v pondělí 11.1.2010 na veterinu tak uvidíme.